Background Image
Oosterstraat 26, 9711 NV Groningen, Netherlands

Stichting PlukN is anders dan de andere ondernemingen van Groener Groningen. PlukN is een totaalconcept, een nieuwe manier van leven. De vijf vrienden hebben samen één doel: door middel van een onderneming een nieuwe en moderne vorm van samen leven creëren, die zoveel mogelijk zelfvoorzienend is en natuurlijk duurzaam. Het concrete plan bestaat uit het vinden van een locatie waar ruimte is voor een voedselproductie systeem, bestaand uit een voedselbos, de PlukN headquarters, duurzame woningen, een bed&breakfast en een zelfvoorzienend energienetwerk. PlukN wil graag haar kennis met je delen, daarom wordt het mogelijk om in de toekomst langs te komen voor workshops en cursussen. Ze willen je laten zien dat het heel goed mogelijk is om zelfs in deze moderne wereld bewust en duurzaam te leven: ‘Niemand hoeft een stap terug te doen, wij streven juist naar een stap vooruit!’. Je kunt alle ontwikkelingen omtrent PlukN volgen via hun website of social media, zodat je niks hoeft te missen!

IMG-20170921-WA0002
IMG_2616

Wist je dat…

… je op de website van PlukN terecht kunt voor lekkere zelfgemaakte jam of duurzame truien en t-shirts van de ‘Uut Grunn’ lijn? Met elke aankoop steun je het crowdfunding project, waardoor er weer nieuwe bomen geplant kunnen worden voor in het voedselbos! Volg hier de teller die je laat zien hoeveel bomen er tot nu toe geplant kunnen worden.

… de vijf gezichten achter Plukn, Leon, René, Helena, Meggy en Lineke, naast oprichters ook nog eens goede vrienden zijn?  

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Oosterstraat 26, 9711 NV Groningen, Netherlands

Get Directions
Social Profiles
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email