Background Image
Oosterstraat 26, 9711 NV Groningen, Netherlands

Drie en een half jaar geleden opende Koko Toko haar deuren in één van de leukste winkelstraten van Groningen: de Oosterstraat.  De naam Koko Toko, afgeleid van het woord Kokosolie, ligt niet alleen lekker in de mond, maar impliceert ook een positief en vrolijk gevoel. De store heeft een breed en duurzaam aanbod in onderscheidende merken die vooral afkomstig zijn uit Europa, maar het liefst van Nederlandse bodem.  Voor eerlijk advies over je kledingkeuze ben je hier aan het goede adres, maar ook voor accessoires (in de breedste zin van het woord) kun je hier terecht. Ook belangrijk: elk merk heeft hier zijn eigen verhaal. Van kleding tot tassen, van boeken tot kaartjes, van recyclebare tandenborstels tot ecologisch schoonmaakmiddel! Koko Toko is een veelzijdige store waarin je uitsluitend eerlijke producten tegen komt!

IMG_2307

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 12.00 – 18.00 uur

Woensdag: 10.30 – 18.00 uur

Donderdag: 10.30 – 18.00 uur

Vrijdag: 10.30 – 18.00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.30 uur

Zondag: gesloten

Wist je dat…

… het hele assortiment van Koko Toko fairtrade en biologisch gecertificeerd is?

… de paskamers in de winkel van chipwood zijn gemaakt? Duurzaam en 100% recyclebaar!

… Koko Toko beschikt over een TBAR, waar je kan genieten van een lekker kopje verse thee?

… Amber met elk merk een persoonlijke band heeft? Dit zorgt voor uniekheid en afwisseling in de store!

… je bij Koko Toko niet alleen terecht kan voor de leukste producten, maar dat Amber het ook belangrijk vindt om persoonlijk in contact te staan met klanten? Dus kom ook vooral naar de Toko voor een leuk gesprek en ervaar de relaxte sfeer in de shop!

Tags
art
1 Review
  • "Makes you feel good!"

    Really sustainable clothes. Also nice, authentic little presents. Very friendly, enthusiastic personnel, tat makes you feel at home. And they really walk the talk: finally a shop that doesn’t waste energy and keeps the warmt ín the shop in the winter by keeping the front door closed, instead of wide open.

Post a Comment

Write a Review

Oosterstraat 26, 9711 NV Groningen, Netherlands

Get Directions
Social Profiles
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email