Background Image
Oude Kijk in Het Jatstraat 20, Groningen, Nederland

Holtbar is twee jaar geleden opgezet door de zusjes Mansholt in één van de meest bruisende straatjes van Groningen: de Oude Kijk in ‘t Jatstraat.  De naam Holtbar is afgeleid van het Deense Holdbar, wat duurzaamheid betekent; iets wat bij dit bedrijf hoog in het vaandel staat. Op deze manier probeert het gezicht achter Holtbar, Jacobien, haar steentje bij te dragen aan een mooiere wereld, met oog op de toekomst. De concept store biedt een plek waar je zowel terecht kan voor een kopje duurzame koffie met een stukje homemade taart, als voor producten met een eerlijke afkomst.

IMG_9667

Openingstijden

Maandag: 13.00 – 18.00 uur

Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur

Woensdag: 10.00 – 18.00 uur

Donderdag: 10.00 – 18.00 uur

Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Wist je dat…

… de appelsap die geschonken wordt, is geproduceerd op het akkerbouwbedrijf van de familie Mansholt? Jacobien heeft vaak een voorraad van maar liefst 90 liter!

… de taarten in de winkel dagelijks  worden gebakken door moeders Mansholt en geïnspireerd zijn door de seizoenen?

… dat koffiedik ontzettend handig is voor je moestuintje? Holtbar heeft koffiedik in overvloed, dus kom gerust langs en neem wat mee!

… dat Holtbar ook rekening houdt met dieetwensen en allergieën? Af en toe wordt er een glutenvrije taart gebakken door moeders Mansholt en de Wonderbars die de store verkoopt zijn geschikt voor mensen met een lactose en/of glutenintolerantie. Ook veganisten kunnen hier terecht voor lekkere lunch of een koffie met sojamelk!

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Oude Kijk in Het Jatstraat 20, Groningen, Nederland

Get Directions
Social Profiles
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email