Background Image
Oude Kijk in Het Jatstraat 29, 9712 EB Groningen, Netherlands

In 2014 opende de gezondste bar van Groningen haar deuren in hartje centrum; Feel Good. Feel Good helpt je met gemak aan je dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitaminen, de bar biedt namelijk een rijk assortiment aan groente- en fruitsapjes en gezonde gerechten. Maar Feel Good is zoveel meer dan alleen een food en juice bar. Door het huiskamer gevoel ontstaat er een plek die mensen met elkaar verbindt. Oprichtster Anja runt het bedrijf met liefde en dat merk je aan het eten, maar ook vooral aan de sfeer! Alles wat Feel Good te bieden heeft is zorgvuldig samengesteld door Anja, die een groot deel van zichzelf in het bedrijf heeft gestopt. De menukaart is bijvoorbeeld helemaal door haar zelf samengesteld en alle ingrediënten zijn van tevoren kritisch beoordeeld op bijvoorbeeld afkomst en duurzaamheid. Geen mens, dier of plant gaat ten koste van de producten die hier worden geserveerd, erg duurzaam dus! Benieuwd wat Feel Good voor lekkers te bieden heeft? Kom snel langs aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat and they will make you feel good!

IMG_9950

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 19.00 uur

Dinsdag: 10.00 – 19.00 uur

Woensdag: 10.00 – 19.00 uur

Donderdag: 10.00 – 19.00 uur

Vrijdag: 10.00 – 19.00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Wist je dat…

… eigenaresse Anja de ambitie heeft om ‘later als ze groot is’ in een zonnig oord onder mango- en olijfbomen te leven?

… het team van Feel Good eens in de zes weken werkoverleg heeft, waarvoor iedereen een voedingsmiddel onderzoekt en presenteert? Super leerzaam!

… je elke dag kan aanschuiven voor ‘eten wat de pot schaft’? Feel Good presenteert elke avond een super gezonde maaltijd en dit voor maar 7,50!

… Feel Good óók een perfecte plek voor veganisten is? De menukaart staat vol met groentes, fruit en whole foods; dus, voor ieder wat wils!

No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Oude Kijk in Het Jatstraat 29, 9712 EB Groningen, Netherlands

Get Directions
Social Profiles
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email