Background Image

De Groene Groningers

Groener Groningen is een collectief van Groningse ondernemers dat zich specifiek richt op duurzaamheid. Het collectief bestaat uit; HOLTBAR conceptstore, KOKO TOKO, Stardust, Feel Good, PlukN, PolyWolves, NomatYoga, Beeton, Sven Flier en Kim Buining. Wij werken samen om groene ondernemingen in Groningen in de spotlight te zetten.

Dit doen we onder andere met behulp van een groene stadsgids voor bezoekers en inwoners van de stad Groningen. Deze digitale gids geeft onder andere advies over waar je vegetarisch, veganistisch en/of biologisch kunt eten en welke winkels er duurzame en eerlijke kleding/spullen verkopen. Hierop wordt beter zichtbaar hoeveel leuke, groene zaakjes Groningen eigenlijk rijk is.

Naast het in het zonnetje zetten van duurzame ondernemingen, willen wij werken aan openheid van bedrijven over waar producten precies vandaan komen. Wat is de ecologische prijs van hun koopwaar? We zijn hierbij niet bang om de hand in eigen boezem te steken en kritisch na te denken over hoe duurzaam wij zelf eigenlijk zijn.

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email